Gustav Trägårdh

En sann matkonstnär som skapar matglädje vart han än är. Ge honom en tom kyl och du får en delikatessmåltid. Får han själv välja jobbar han med det bästa från havet och brinner för fisk och skaldjur som han kommer visa upp ”street food style” på festivalen. You wait and see but don’t miss out !

Även om Gustav varit med och byggt upp flera Michelinkrogar i Göteborg och vunnit Årets Kock är det egentligen Street Food som gäller. Mat tillagad med de bästa råvarorna som kan erbjudas till alla som vill utan att det bränner ett stort jäkla hål i plånboken.

”Det ska vara jävligt gott helt enkelt och för alla som tycker om go mat”

Gustav har även framgångsrikt startade Göteborgs mest spännande och kritikerrosade krog 2022 – Gurras som är väl värt ett besök

Tove Oskarsson Henckel

Publisher på nystartade tidningen Gastronaut där hon också skriver om mat, krog, dryck och resor. Tove  är utbildad sommelier, driver också podden Gastroradio.se och arbetar som kommunikationskonsult. Hon har också en bakgrund  på Gourmet, där hon arbetade som chefredaktör under elva år. Tove är en av våra mest erfarna och duktiga matjournalister och kommer vara med i juryn för Streetfood SM på alla orterna.

Albin Edberg

Ett av Sveriges många unga stjärnskott på kockhimlen, som trots sin unga ålder har en meritlista som få kan matcha. Googla om ni inte vet vem det är, men vi kan börja med att säga att han var med och vann ”Kock-EM”, Bocuse d’Or Europe redan 2014 och kom tvåa i finalen i Kockarnas Kamp 2022 så anar ni ungefär vart ribban ligger.
”Streetfood för mig är råvaror som genom enkla och snabba tillagningstekniker lyfter till nya höjder, och allt som oftast bjuder på en överraskande käftsmäll”
Albin är idag frilansande kock, med uppdrag för bl.a. Bocuse d’Or Sweden och Restaurangakademien, såväl som matlagning på både Instagram och Youtube.

Freds Food Truck

Fred har varit med ända från början då vi pratade om att dra igång och skapa Sveriges skönaste food truck festival med god mat.

Egentligen började allting som ett svenskt mästerskap på en stor matmässa och Fred var med som bollplank för regler och senare för festivalutformningen då han är en av de främsta och duktigaste foodtruckarna.

Fred lyssnar, följer upp frågor och ser över synpunkter och ser till att vi får till eventet och tävlingarna på ett bra sätt.

Festivaltruppen säger stort tack till våra festivalkompisar för att de delar med sig av sin kunskap och erfarenhet så vi kan få till det bästa av det bästa och det godaste av det goda.